.

Alul a "Régebbi bejegyzések " gombra kattintva tudsz lapozni!

2018. július 11., szerda

MEGRENDELÉSI LEHETŐSÉGEK - BELFÖLDRE ÉS KÜLFÖLDRE

BELFÖLDRE ÉRTENDŐEK AZ ALÁBBI SOROK, ÉS  KÜLFÖLDRE  KÜLÖN AZ ALJÁN EGY KIS LEÍRÁSSAL

Csodás Napot kívánok Neked !
Köszönöm, hogy erre jártál és megtiszteltél figyelmeddel bizalmaddal....
Amennyiben Magyarország területén belül kéred a kis csomagot, ingyenes a kiszállítás ! 
Bármennyit is rendelsz. 
Általában a DPD csomagküldő viszi . Ritkán előfordulhat változás.


RÉGEBBI BEJEGYZÉSEK" GOMBOT MEGNYOMVA tudsz az oldalon lapozni !
Rendelések leadása az alábbi mail címen történnek, kérlek ide írd meg amit választottál, név, kép vagy link megadásával, hogy pontosan be tudjam azonosítani.


e-mail elérhetőség : meleronnn@gmail.com 

A Segítőket 7 napra szoktam félretenni, ha megírod pontosan melyiket szeretnéd félre tetetni akkor kiírom rá , hogy „LEFOGLALVA” amíg beérkezik az ára.

Rendelésed mellé a név-cím-telefonszám adatokra lesz szüksége a futár cégnek a csomag feladásánál valamint a számlához amit e-mailben utalásod után kapsz meg. Ezeket az adatokat kizárólag csak erre használom hiszen én sem szeretem ha az adataim bármi másra használják fel. Ez nálam TABU ! 
Amint beérkezik a Segítő  ára és a bank jóváírja , 7 munkanapon   belül  feladásra kerül a csomag. A DPD mindenképpen értesítést küld a várható érkezéséről.
Ha esetleg nem otthoni címre kéred kérheted ismerőshöz, munkahelyre, tehát ahol napközben át tudja valaki venni . 

(Bankszámlaszámot akkor írom meg ha leadod a rendelésed és elfogadtam - vagyis megvan az erőkincs még..., hogy biztos meglegyen a Segítő(k) amit kinéztél magadnak, és kitehessem rá a "lefoglalva feliratot " előtte , tehát mindenképp egyeztetnünk kell )
Postai rózsaszín csekken is befizethető a bankszámlaszámomra, akkor csak a nevem és számlaszámom kell ráírni bármelyik postán feladható, cím nem kell rá!!!

Valamint paypalon is utalható az összeg...


Ha a lefoglalás határidejéig nem érkezik meg az utalás , akkor sincs baj, bizonyára meggondoltad magad , akkor leveszem róla a foglalási dátumot.


Utánvételi lehetőség  és személyes átvétel sajnos nincs, köszönöm a megértésed!
Személyes átvétel akkor lehetséges ha esetleg a személyes léle-k-onzultációra, kurzusok bármelyikére jönnél és szeretnéd ott átvenni.

FONTOS!!!- HA LEADOD A RENDELÉSED ÉS 2 NAPON BELÜL NEM KAPSZ RÁ VÁLASZT, AKKOR AZ AZT JELENTI, HOGY NEM KAPTAM MEG A RENDELÉSI ÜZENETED...SE ITT SE MAILBE..KÉRLEK AKKOR ISMÉTELD MEG....MINDENKÉPPEN HISZEN FONTOS, HOGY A VÁLASZTOTT SEGÍTŐD VALÓBAN MIELŐBB ELJUSSON HOZZÁD! Köszönöm ! 
KÜLFÖLDI RENDELÉS ESETÉN KIEGÉSZÍTÉS:


általában külföldi rendeléseknél még sajnos szállítási költség amit a megrendeléstől és országtól függően tudok megírni e-mailben

valamint ha euroba utalsz akkor általában plusz 30 %-ot felszámol a bank nálam így még annyival több az utalandód ezért azt szoktam javasolni, hogy például paypalon át érdemes ilyenkor utalni ott nincs ilyen gond. Azt szoktam  még javasolni , hogy ha van magyarországi rokon, barát ismerős...akkor ők utalnak 

és hozzájuk postázom, mert magyarországi postázás nulla forint, az az én ajándékom. Ezt 

fontos lehet mint információ akár rendelés van akár nincs...

Külföldről WESTEND UNION-on át lehet még küldeni a rendelések árát.  Rengeteg helyen található szerte a világban de már online is működik


köszönöm az 

érdeklődést..és a bizalmat

szeretettel köszönettel

MelEron