2016. március 18., péntek

PHELPONIENNA ANGEL MAGICA - HÁLA ANGYALI ÚJ GENERÁCIÓS ERŐTÁR - MELERON ERŐESSZENCIA SZETT

-

PHELPONIENNA ANGEL MAGICA - HÁLA ANGYALI ÚJ GENERÁCIÓS ERŐTÁR - MELERON ERŐESSZENCIA SZETT

Ha nézed nézed..és átérzed a világ összes hálás emberének gyönyörű szívét..ne lepődj meg.. ha könnyeket csal szemedbe ez a biztos jeled..hogy a Tied..s a HÁLA ANGYALAI TÉGED VÁLASZTOTTAK ... FÖLDI ANGYALI HIRNÖKÜKNEK ..
Utadon már annyi csodát éltél meg..s a HÁLA szüntelen áramlik belőled..de Velük ..egy más energia sávon áramoltathatod...milliónyi ember fele  a Földön ..

Az emberiségnek hatalmas szüksége van a HÁLA ANGYALAINAK ENERGIÁJÁRA...ha úgy érzed..szeretnél Velük dolgozni ...s a mérhetetlen csodálatos erejű teremtő HÁLA ENERGIÁT SZÉTSZÓRNI A VILÁGBA... AKKOR ŐK GENERÁTORKÉNT .. ANTENNAKÉNT.. A TE CSODÁLATOS EGYEDI ENERGIÁIDDAL EGYÜTT TESZIK ..

Mikor viseled... átjárja lényed egy olyan új Hála energia..amit már oly rég óta kerestél ..mert HÁLÁS VAGY MAGADNAK ..A TEREMTŐDNEK .. AZ EMBEREKNEK .. NEKEM.. A VILÁGNAK MINDENKINEK ...DE A HÁLA ENERGIÁVAL...ÉREZNI FOGOD TŐLÜK ... AHOGY A TEREMTŐD, ..AZ EMBEREK ...ÉN ..A VILÁG ..

MÉRHETETLEN HÁLÁS NEKED... HOGY VÁLLALOD EZT A NEM KIS TERHEKKEL JÁRÓ DE CSODÁS SPIRITUÁLIS FELADATOD !

ha bármelyik részét nem viselnéd... bátran HÁLA AJÁNDÉKKÉNT add oda valakinek .. hiszen ez az egész történet... arról szól .. amit a szívedben is érzel most..soraim olvastán .. TE..AKINEK A LELKE VALÓBAN SZÁNTA ŐT !
állítható méretű gyűrűvel, kíméletes bánásmódot kér Tőled

-ajándék posta belföldre-rendelés : meleronnn@gmail.com
20.000 ft